height adjustable office conference electric table PST35QT-D8

Pondok Description:

Standing office is a new type of office work. Employees can choose to stand instead of sitting work in order to relax the body and the spirit. Intelligent lifting can maintain a healthy and efficient office state. 1. People’s health and work efficiency will be seriously affected if they keep the head down and body forward. These postures will cause cervical, lumbar disease, weight gaining and many chronic diseases. 2. Standing work doesn’t have any negative effects of information...


jéntré produk

Tags produk

所有框架详情页首图

Nangtung kantor mangrupakeun tipe anyar gawé kantor.
Karyawan bisa milih pikeun nangtung tinimbang diuk karya guna bersantai awak jeung sumanget.
Calakan ngangkat bisa ngajaga kaayaan kantor sehat sarta efisien.
Efisiensi kaséhatan jeung karya 1. Rahayat bakal dipangaruhan sacara serius upami aranjeunna tetep di sirah ka handap jeung awak ka hareup. Postures ieu bakal ngabalukarkeun cervical, kasakit lumbar, beurat gaining tur loba panyakit kronis.
2. Karya ngadeg teu ngagaduhan éfék négatif pamrosésan informasi sarta bacaan, tapi bisa ngaronjatkeun konsentrasi sarta memori.
3. The standing desk promotes better posture, reduced back  pain and increased your productivity.

Fitur:
kotakna Majelis
Nyadiakeun sagala rupa wangun pigura assembly gampang flexibly minuhan sarat customer pikeun ngangkat tabel
struktur stabil
Struktur pigura stabil boga kapasitas beban badag, sarta meets sarat gawé kantor aman.
Ngangkat lampu
Hal ieu dirarancang pikeun lingkungan kantor sepi kalayan noise low.

PST35QT-D8.jpg

1.Keep you vibrant, healthy and productive during the work
2.Switch between sitting and standing posture when you have a sore back
3.Setup your own health plan via smartphone APP
4.Improve multiple issues like lumbar, cervical vertebra, obesity, hypertension and female reproductive disorders caused by sedentary
5.Suitable for various working environment like high-end enterprise office,       government office, medical, bank, IT, educational institution
6.Build an intelligent, healthy, productive and comfortable environment in study,  work and life

PST35QT-D8.jpg

英文参数表

.png

 

Technical Parameters

Brand Pusituo
Model number PST35QT-D8
Load capacity(N) 800
Lowest position(mm) 585
Highest position(mm) 1235
Stroke length(mm) 650
Speed(mm/s) 40
Environment temperature(℃) 0-40
Anti-collision stop Yes
Low consumption Yes
Noice(Db) <50
Desk frame color Black,White,Grey  

PST35QT-D8榻榻米细节图-不带蓝牙

PS: Mangga wartosan kami lamun perlu dimension husus, kerangka atawa cocog.
Kami R & D profésional, tim rarancang bakal salawasna siap nyadiakeun Anjeun sareng solusi dioptimalkeun.










  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    - Daya ku Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !