handset PSTHT35M1B

Pondok Description:

Sistim calakan kontrol handset ngabalukarkeun trend kantor di masa depan Sareng kualitas téhnologis, operasi sénsitip & calakan adjustment PUSITUO handset boga tinggi-harti LED digital, nu nembongkeun jangkungna nyata méja. The tombol angkat jeung 4 tombol momory ngabantu pikeun ngarekam jangkungna kantor favorit Anjeun. Dina kursus operasi, Anjeun teu kedah ngaganggu teuing energi jeung bisa difokuskeun kualitas luhur karya. Fitur: tampilan digital High nembongkeun jangkungna nyata, kalayan ...


jéntré produk

Tags produk

Handset
Sistim calakan kontrol ngabalukarkeun trend kantor di masa depan
Sareng kualitas téhnologis, operasi sénsitip & calakan adjustment PUSITUO handset boga tinggi-harti LED digital,
nu nembongkeun jangkungna nyata méja. The tombol angkat jeung 4 tombol momory ngabantu pikeun ngarekam jangkungna kantor favorit Anjeun. Dina kursus operasi, Anjeun teu kedah ngaganggu teuing energi jeung bisa difokuskeun kualitas luhur karya.
Fitur:
tampilan digital High
nembongkeun jangkungna nyata, kalayan tombol ingetan, ngarekam jangkungna kantor favorit Anjeun.
Sénsitip Operasi
operasi touch Timer tangtu, respon gancang, calakan ngaluyukeun jangkungna worktable.
Desain Succinct
Maké konsép desain modern, garis sampurna jeung proporsi nyieun panganteur leungeun-kontrol ku rasa keindahan téhnologi.

spésifikasi:

Model: PSTHT35M1B
  Toel Screen Ku Blue Blacklight, Bodas, LED mintonkeun Hieght Saleresna

PSTHT35M1B




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    - Daya ku Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !