hiji-jalma tabel PST35TS-RS3

Pondok Description:

                                  Description of Products                      Standing office is a new type of office work. Employees can choose to stand instead of sitting work in order to relax the body and the spirit. Intelligent lifting can maintain a healthy and efficient office state. 1. People’s health and work efficiency will be seriously affected if they keep the head down and body forward. These postures will cause cervical, lumbar disease, weight gaining and many chronic dis...


jéntré produk

Tags produk

 所有框架详情页首图

                                Description of Products                     

Nangtung kantor mangrupakeun tipe anyar gawé kantor. Karyawan bisa milih pikeun nangtung tinimbang diuk karya guna bersantai awak jeung sumanget. Calakan ngangkat bisa ngajaga kaayaan kantor sehat sarta efisien. Efisiensi kaséhatan jeung karya 1. Rahayat bakal dipangaruhan sacara serius upami aranjeunna tetep di sirah ka handap jeung awak ka hareup. Postures ieu bakal ngabalukarkeun cervical, kasakit lumbar, beurat gaining tur loba panyakit kronis. 2. Karya ngadeg teu ngagaduhan éfék négatif pamrosésan informasi sarta bacaan, tapi bisa ngaronjatkeun konsentrasi sarta memori. 3. The standing desk promotes better posture, reduced back  pain and increased your productivity.

Fitur: kotakna Majelis Nyadiakeun sagala rupa wangun pigura assembly gampang flexibly minuhan sarat customer pikeun ngangkat tabel struktur stabil Struktur pigura stabil boga kapasitas beban badag, sarta meets sarat gawé kantor aman. Ngangkat lampu Hal ieu dirarancang pikeun lingkungan kantor sepi kalayan noise low.

35TS-RS3() (2).jpg

1.Keep you vibrant, healthy and productive during the work 2.Switch between sitting and standing posture when you have a sore back 3.Setup your own health plan via smartphone APP 4.Improve multiple issues like lumbar, cervical vertebra, obesity, hypertension and female reproductive disorders caused by sedentary 5.Suitable for various working environment like high-end enterprise office,       government office, medical, bank, IT, educational institution 6.Build an intelligent, healthy, productive and comfortable environment in study,  work and life

PST35TS-RS3.jpg

Height adjustment by electrical intelligent control, easy to operate, rapid lift    Smooth lift, synchronization, quiet and comfortable    Quick adjustment by bracket and crossbar installment, multiple choices of tabletop, convenient setup    Quality steel metal structure, robust construction, aesthetic plastic spraying technology and appearance    LED backlit control panel, desk height real time display, four preset memory button    Advanced switching power supply in control system,energy saving and environmental protection, universal voltage    Easy tuning adjustable feet, flat on floor, stable and rigid desk body

 英文参数表

尺寸图

Technical Parameters

Brand Pusituo
Model number PST35TS-RS3
Load capacity(N) 1250
Nambahan rentang pigura (mm) 1080-1800
Lowest position(mm) 595
Highest position(mm) 1245
Stroke length(mm) 650
Speed(mm/s) 35
Environment temperature(℃) 0-40
Noice(Db) <50
Low consumption Yes
Anti-collision stop Yes
Desk frame color Black,White,Grey

                                    Details of Products                             

PST35TS-RS3(倒置三节式单人桌)框架细节图

PS: Mangga wartosan kami lamun perlu dimension husus, kerangka atawa cocog. Kami R & D profésional, tim rarancang bakal salawasna siap nyadiakeun Anjeun sareng solusi dioptimalkeun.








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    - Daya ku Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !