one-person table conference table PST-AA01

Pondok Description:

Nangtung kantor mangrupakeun tipe anyar gawé kantor. Karyawan bisa milih pikeun nangtung tinimbang diuk karya guna bersantai awak jeung sumanget. Calakan ngangkat bisa ngajaga kaayaan kantor sehat sarta efisien. efisiensi kaséhatan jeung karya 1. Rahayat bakal dipangaruhan sacara serius upami aranjeunna tetep di sirah ka handap jeung awak ka hareup. postures ieu bakal ngabalukarkeun cervical, kasakit lumbar, beurat gaining tur loba panyakit kronis. 2. Karya ngadeg teu ngagaduhan éfék négatif inpormasi ngolah a ...


jéntré produk

Tags produk

Nangtung kantor mangrupakeun tipe anyar gawé kantor.
Karyawan bisa milih pikeun nangtung tinimbang diuk karya guna bersantai awak jeung sumanget.
Calakan ngangkat bisa ngajaga kaayaan kantor sehat sarta efisien.
Efisiensi kaséhatan jeung karya 1. Rahayat bakal dipangaruhan sacara serius upami aranjeunna tetep di sirah ka handap jeung awak ka hareup. Postures ieu bakal ngabalukarkeun cervical, kasakit lumbar, beurat gaining tur loba panyakit kronis.
2. Karya ngadeg teu ngagaduhan éfék négatif pamrosésan informasi sarta bacaan, tapi bisa ngaronjatkeun konsentrasi sarta memori.
3. The standing desk promotes better posture, reduced back  pain and increased your productivity.
Fitur:
kotakna Majelis
Nyadiakeun sagala rupa wangun pigura assembly gampang flexibly minuhan sarat customer pikeun ngangkat tabel
struktur stabil
Struktur pigura stabil boga kapasitas beban badag, sarta meets sarat gawé kantor aman.
Ngangkat lampu
Hal ieu dirarancang pikeun lingkungan kantor sepi kalayan noise low.

英文参数表

尺寸图

Dirancang ku Pusituo kami dumasar kana konsép ergonomic jeung pamanggih hirup sehat calakan-disetir
Simpen Anjeun vibrant, sehat sarta produktif dina mangsa karya
Pindah antara diuk na nangtung sikep nalika anjeun gaduh deui nyeri
Setup rencana kaséhatan sorangan via aplikasi smartphone
Ngaronjatkeun sababaraha isu kawas lumbar, Vertebra cervical, obesitas, hiperténsi sarta gangguan réproduktif bikang disababkeun ku sedentary
Cocog jeung rupa lingkungan kerja kawas tinggi-tungtung perusahaan kantor, kantor pamaréntahan, médis, bank, IT, lembaga atikan
Ngawangun hiji lingkungan calakan, cageur, produktif sareng nyaman dina ulikan , karya jeung kahirupan

PS: Mangga wartosan kami lamun perlu dimension husus, kerangka atawa cocog.
Kami R & D profésional, tim rarancang bakal salawasna siap nyadiakeun Anjeun sareng solusi dioptimalkeun.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    - Daya ku Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !