motor hareupeunana shock absorber 1

Pondok Description:

NO. Product Name Axle Hole Width Down Fork Head Total Length 1 KTM central rear shock absorber(adjustable) Ф10   M8 475±3mm 2 CQR off-road vehicle single inflator rear shock absorber Ф10.1 32 30 360±2mm 3 CRF off-road vehicle rear shock absorber Ф10.1 20 20 390±2mm 4 CQR off-road vehicle single rear shock absorber Ф10.1 32 30.5 390±2mm 5 CQR central rear shock absorber         6 external air bag direct-connected ad...


jéntré produk

Tags produk

NO.

Ngaran Produk

as Hole

rubak

Handap Kepala garpu

total Panjang

1

KTM sentral pungkur shock absorber (adjustable)

Ф10

 

M8

475 ± 3mm

2

CQR kaluar-jalan kandaraan tunggal inflator shock pungkur absorber

Ф10.1

32

30

360 ± 2mm

3

CRF kaluar-jalan shock wahana pungkur absorber

Ф10.1

20

20

390 ± 2mm

4

CQR kaluar-jalan kandaraan tunggal pungkur shock absorber

Ф10.1

32

30,5

390 ± 2mm

5

CQR pungkur sentral shock absorber

 

 

 

 

6

kantong hawa éksternal langsung-disambungkeun tipe adjustable

 

 

 

 

7

kantong hawa éksternal tipe panangan kango

 

 

 

 



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    - Daya ku Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !