kotak kontrol PST-N6

Pondok Description:

Specifications: Model:PST-N6 Output Voltage (VDC):31 Input Voltage (VAC):110/230 Energy – saving power supply Applied to intelligent office drive control system; Standby consumption is 0.1w,environmental protection and power saving. Advanced technology Break through the technology limit, upgrade the power supply system, Ensure stable operation at constant speed. Support Bluetooth APP. Delicate design Simple & delicate appearance design to improve product level


jéntré produk

Tags produk

Spésifikasi :
Modél: PST-N6
Kaluaran tegangan (VDC): 31
Input tegangan (VAC): 110/230

Énergi - Musim Panas catu daya
dilarapkeun ka sistem kantor kontrol drive calakan;
Konsumsi sayaga nyaeta 0.1w, panyalindungan lingkungan jeung hemat daya.

Canggih teknologi
megatkeun ngaliwatan wates téhnologi, ningkatkeun sistem catu daya,
Patikeun operasi stabil dina speed konstan. Rojongan Bluetooth aplikasi.

Hipu design
Basajan & desain penampilan alus pikeun ngaronjatkeun tingkat produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    - Daya ku Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !