children’s height adjustable desk PSTDQO1-A

Pondok Description:

    name Desk’s Lowest Position Desk’s Highest Position Desk’s Size Chair’s Lowest Position Desk’s Highest Position Extended range of frame(mm) Intelligent children’s height adjustable desk 580mm 800mm 120X65cm 340mm 490mm Accept customized length This pretty designed height adjustable study table for kids  ensures this study table grows with your child.  Both the chair and the desktop can be adjusted for most suitable and ergonomical size.Its suitable for kids over 6 years old. ...


jéntré produk

Tags produk

   

QQ20171018143726.jpg

nami Posisi panghandapna meja urang Posisi pangluhurna meja urang Ukuran meja urang Posisi panghandapna korsi urang Posisi pangluhurna meja urang Nambahan rentang pigura (mm)
jangkungna meja adjustable calakan barudak 580mm 800mm 120X65cm 340mm 490mm Nampa panjang ngaropéa

Jangkungna ieu tabel ulikan adjustable geulis dirancang pikeun kids ensures tabel ulikan ieu tumuwuh kalawan anak anjeun.  Both the chair and the desktop can be adjusted for most suitable and ergonomical size.Its suitable for kids over 6 years old.

QQ20171019173222.jpg3333.jpg

22222.jpg

3333.jpg

PS: Mangga wartosan kami lamun perlu dimension husus, kerangka atawa cocog.
Kami R & D profésional, tim rarancang bakal salawasna siap nyadiakeun Anjeun sareng solusi dioptimalkeun.










  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    - Daya ku Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !