Misioni ynë, Vizioni & Vlera

ynë  Misioni

Ne në mënyrë aktive të sigurojë zgjidhje inteligjente
për të përmirësuar jetën e njerëzve, të mësuarit, mjedisin dhe shëndetin punës.
Të sigurojë klientët me produkte më të kënaqshme inteligjente dhe shërbime

Ynë V ision

Për të ndërtuar një markë ndërkombëtare, dhe do të çojë në zhvillimin e industrisë.

V ynë ontributit s

Vlerat Pusituo ka ndjekur gjatë viteve janë përkushtim për shoqërinë dhe për të rritur vlerat e përgjithmonë.

  • Goal :  ndershmëria, të favorshme, të ndërtuar një ndërmarrje të shekullit

 

  • Style:  , përgjigje praktike dhe realiste të shpejtë; veprim të menjëhershëm, një rrokje në fund

 

  • G uidelines: përkushtim, puna ekipore, punë e vështirë, risi, të mësuarit

cilësi

Politika e kualitetit (Misioni i cilësisë): të sigurojë klientët me produkte të kënaqshme dhe të shërbimeve të cilësisë

shpirti Quality: të përqëndrohet në cilësinë e produktit dhe për të promovuar frymën e mjeshtrit

Filozofia punë me cilësi: cilësia është përgjegjësi, cilësia është integriteti.Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni House

- Power nga Globalso.com
WhatsApp Online Chat !