Shpirti ynë

Shpirti ynë

Ne jemi të përkushtuar për të përmirësuar cilësinë e jetës dhe shëndetit të njerëzve në të gjithë botën nga të menduarit tonë të reja, misionin tonë, shpirtit tonë të kompanisë dhe të punojnë së bashku për të ndërtuar besimin tonë kryesor të punës të lumtur dhe të gëzojnë jetën.

Orientim Customer

 Ne të drejtuar R & D ekip në jetën e njerëzve, punës, studimit, dhe vazhdimisht të kuptuar nevojat e konsumatorëve të ndryshme, dëgjojnë kërkesat e tyre, dhe vazhdimisht integrohen në risi tonë dhe procesin e zhvillimit.

Orientim Customer

Objektivi ynë është për të zhvilluar produkte për të zgjidhur nevojat e konsumatorëve në punën, studimin dhe shëndetin. Ne inkurajojmë R & D personelit për të kuptuar vazhdimisht nevojat e njerëzve në mbarë botën, të punojnë ngushtë me klientët për t'u shërbyer atyre me produktet e teknologjisë më inteligjente.

risi

risi e vazhdueshme mund të pafundësisht të ndryshojë jetën e njerëzve. Pusituo ndjek pjesëmarrjen e të gjithëve në risi dhe nxit kreativitetin plotë. Në ndërkohë, ne jemi duke i kushtuar më shumë vëmendje për praktike dhe funksionalitetin e produktit dhe duke bërë përpjekje pandërprerë për të kultivuar R & D ekip për të menduar në mënyrë krijuese.

Ne e duam njeri tjetrin

Kënaqësinë Job dhe solidariteti reciprok janë vlerat tona kryesore të arritura duke krijuar kushte të favorshme për punonjësit tanë me shëndetin dhe sigurinë e vendeve të punës.

Kodi i praktikës

Ne jemi besnikë ndaj vlerave tona dhe klientët tanë. Ne komunikojmë hapur dhe me ndershmëri me punonjësit tanë, partnerët, dhe klientët. Në punën tonë të përditshme, ne gjithmonë kemi diskutim të hapur mbi çështjet dhe të kërkojnë zgjidhje më të mirë.

Përgjegjësia Sociale e Korporatës (CSR)

Ne jemi të angazhuar për të bërë jetën më shumë njerëz, puna, dhe studim më të lehtë dhe të shëndetshme.

Produktet tona të ndihmojë miliona njerëz në mbarë botën për të përmirësuar jetën e tyre të përditshme dhe mjedisin e punës dhe të bëjë të shëndetshme jetës e cila është arritur në bashkëpunim të ngushtë me klientët. Ne do të vazhdojmë të përdorim teknologjinë tonë të përparuar inteligjente në ergonomike nga R & D forcat tona për të përmirësuar cilësinë e jetës për shumë njerëz.

 

We Love Ruajtja e Energjisë

Ne fokus në kursimin e energjisë dhe për të reduktuar presionin mbi mjediset në linjat e prodhimit dhe zgjidhjet e prodhimit.

Njerëz të orientuar, përkushtimi i vazhdueshëm për shoqërinë është ndjekja e përjetshme prej nesh. Ne krenohemi në pjesëmarrjen tonë aktive dhe udhëheqjes në komunitetin lokal. Dhe të gjithë punonjësit tanë të ndihen krenar në shërbim të komunitetit.


Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni flamurin

- Power nga Globalso.com
WhatsApp Online Chat !