peralatan PSTHT35M1B

Short Description:

sistem Intelligent kontrol peralatan ndadékaké gaya kantor ing mangsa Kanthi kualitas teknologi, operasi sensitif & cerdas imbuhan PUSITUO peralatan wis dhuwur-definisi LED digital, kang nampilake dhuwur nyata saka Tabel. Tombol angkat lan 4 tombol momory bantuan kanggo ngrekam dhuwur kantor favorit. Ing Course saka operasi, sampeyan ora perlu kanggo disambi kakehan energi lan bisa fokus ing kualitas karya. Fitur: tampilan digital High nampilake dhuwur nyata, karo ...


Detail produk

Tags Product

Peralatan kanggo telpon
sistem Intelligent kontrol ndadékaké gaya kantor ing mangsa
Kanthi kualitas teknologi, operasi sensitif & cerdas imbuhan PUSITUO peralatan wis dhuwur-definisi LED digital,
kang nampilake dhuwur nyata saka Tabel. Tombol angkat lan 4 tombol momory bantuan kanggo ngrekam dhuwur kantor favorit. Ing Course saka operasi, sampeyan ora perlu kanggo disambi kakehan energi lan bisa fokus ing kualitas karya.
Fitur:
tampilan digital High
nampilake dhuwur nyata, karo tombol memori, ngrekam dhuwur kantor favorit.
Sensitif Operation
operasi tutul Atur-ditetepake, cepet respon, cerdas nyetel dhuwur saka worktable.
Desain Succinct
Nggunakake konsep desain modern, garis sampurna lan babagan nggawe antarmuka tangan-kontrol karo raos kaendahan teknologi.

SPESIFIKASI:

Model: PSTHT35M1B
  Layar Biru Blacklight, Putih, LED Nampilake Hieght Asline

PSTHT35M1B




  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    - Power by Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !