one-person table conference table PST-AA01

Short Description:

Ngadeg kantor punika jinis anyar saka karya kantor. Karyawan bisa milih kanggo ngadeg tinimbang lungguh karya supaya ngendhokke awak lan roh. Intelligent ngangkat bisa njaga negara kantor sehat lan efisien. efficiency kesehatan lan karya 1. Wong kang bakal kena pengaruh akeh yen padha supaya kepala mudhun lan awak maju. postures iki bakal nimbulaké duwe sesambungan karo tengkuk, penyakit bangkekan, bobot entuk lan akeh nemen penyakit. 2. karya Standing ora duwe efek negatif saka informasi Processing a ...


Detail produk

Tags Product

Ngadeg kantor punika jinis anyar saka karya kantor.
Karyawan bisa milih kanggo ngadeg tinimbang lungguh karya supaya ngendhokke awak lan roh.
Intelligent ngangkat bisa njaga negara kantor sehat lan efisien.
Efficiency kesehatan lan karya 1. Wong kang bakal kena pengaruh akeh yen padha supaya kepala mudhun lan awak maju. Postures iki bakal nimbulaké duwe sesambungan karo tengkuk, penyakit bangkekan, bobot entuk lan akeh nemen penyakit.
2. karya Standing ora duwe efek negatif saka Processing informasi lan maca, nanging bisa nambah konsentrasi lan memori.
3. The standing desk promotes better posture, reduced back  pain and increased your productivity.
Fitur:
Frame Assembly
Nyedhiyani macem-macem formulir pigura Déwan gampang kanggo flexibly syarat customer kanggo ngangkat meja
struktur Stabil
Struktur pigura stabil wis kapasitas mbukak amba, lan meets syarat karya kantor aman.
Lifting cahya
Kang dirancang kanggo lingkungan kantor sepi karo kurang gangguan.

英文参数表

尺寸图

Dirancang dening Pusituo kita adhedhasar konsep tinggi lan idea saka urip sehat pinter-mimpin
Supaya sampeyan sregep, sehat lan produktif sak karya
Ngalih ing antarane lungguh lan ngadeg dedeg piadeg nalika duwe bali perih
persiyapan rencana kesehatan dhewe liwat APP smartphone
Nambah kaping masalah kaya bangkekan, vertebra duwe sesambungan karo tengkuk, kelemon, hipertensi lan kelainan réproduksi wanita disebabake lsp
Cocog kanggo macem-macem apa lingkungan kaya dhuwur-mburi perusahaan kantor, kantor pemerintah, medical, bank, IT, institusi pendidikan
Mbangun lingkungan cerdas, sehat, produktif lan nyaman ing sinau , karya lan urip

PS: Hubungi kita yen sampeyan perlu ukuran khusus, framework utawa cocog.
Kita R & D profesional, tim desain bakal tansah siap kanggo nyedhiyani sampeyan karo solusi optimized.




  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    - Power by Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !