ngangkat kolom PST36DR4-3-S

Short Description:

parameter Technical: Model: PST36DR4-3-S Position Paling: 560mm paling dhuwur Position: 1210mm Stroke Length: 650mm Load Kapasitas: 800N Speed: 35mm / s Anti-tabrakan Stop: Ya Noise: <50dB Kurang konsumsi: Ya Perawatan lumahing: Powder Coating lifting kolom elektrik karo mechanical lengkap, kapasitas mbukak dhuwur lan stabilityl, kang bisa entuk ngangkat salaras karo kurang gangguan. Ngangkat kolom minangka komponen ngimpor karya kantor ngangkat lan learning. Punika kang Applied kanggo kantor de ...


Detail produk

Tags Product

parameter Technical:
Model: PST36DR4-3-S
Position Paling: 560mm
paling dhuwur Position: 1210mm
Stroke Length: 650mm
Load Kapasitas: 800N
Speed: 35mm / s
Anti-tabrakan Stop: Ya
Noise: <50dB
Kurang konsumsi: Ya
Perawatan lumahing: Powder Coating
Lifting kolom elektrik karo mechanical lengkap, kapasitas mbukak dhuwur lan stabilityl, kang bisa entuk ngangkat salaras karo kurang gangguan.
Ngangkat kolom minangka komponen ngimpor karya kantor ngangkat lan learning. Punika kang Applied kanggo mejo kantor, meja konferensi, tabel rembugan lan sapiturute Lifting Column èfèktif bisa ngatasi masalah lemes kang lungguh kantor, supaya karya Staff liyane sing kreatif.

Fitur:
wanguné & Model
Rectangular, kothak, babak lan gaya hexagonal.
Desain optimal
Kanthi katon nganyari, ora-bolongan desain
Flexible Expansion
2-tataran utawa 3- tataran ngangkat pilihan kolom.
Noise Ultra-kurang
Ultra-kurang gangguan sak mlaku

PST36DR4-3-S




  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala

    - Power by Globalso.com
    WhatsApp Online Chat !